post thumbnail
 
07.10.2020

Start to handletteren ism Studio Bon+jour

Start to handletteren ism Studio Bon+jour

Kom even genieten en onthaasten samen met je vriend(in), je kind of kleinkind en ontdek misschien een nieuwe passie: Handlettering

Handlettering is de laatste jaren heel erg hip aan het worden. Terecht, het is dan ook een fantastische en laagdrempelige manier om een persoonlijke toets aan wenskaarten, brieven en zoveel meer toe te voegen. Bij handlettering ga je letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie al dan niet aangevuld met kleine tekeningen.
studio bon+jour neemt je mee in de wondere wereld van de letters en leert je om je eigen handschrift om te zetten in een mooi ontwerp. In deze workshop kan je helemaal opgaan in een roze bubbel, waar je je volledig overlevert aan het tekenen van letters. Absolute mindfulness!
Je hoeft geen ervaring te hebben. Iedereen kan handletteren! Opgepast handlettering is zeer verslavend [img height="16" width="16" alt="????" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb0/1.5/16/1f609.png">

In het eerste deel van de workshop maak je kennis met de nodige materialen en een beetje theorie. We staan stil bij verschillende lettertypes en hoe ze evenwichtig met elkaar te verenigen, de compositie. We leren banners, stoppers, ... tekenen.
In het tweede deel krijg je de kans om een eigen gekozen quote te handletteren. Je krijgt een schetsboekje aangeboden door studio bon+jour. Ook kan je verschillende materialen en papiersoorten uitproberen.

Op het einde van de workshop ga je naar huis met tips en tricks om verder thuis aan de slag te gaan met handletteren.
Een taartje en een tapje in een gezellige en ongedwongen sfeer zijn inbegrepen in de prijs.

Doelgroep: 12 jaar - 99 jaar
Plaatsen zijn beperkt tot 12 personen om een individuele begeleiding te garanderen.

Dit alles voor 40 euro/persoon
Goodiebag (starterskit) 10 euro/persoon (op voorhand te bestellen)

Graag op voorhand inschrijven via mail (nele@hetvilthuis.be of via messenger)

Je inschrijving is pas bevestigd na overschrijving van het inschrijvingsgeld!


Reacties

comments powered by Disqus