post thumbnail
 

Vilthuis Workshops

Laat je inspireren en ga zelf aan de slag!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vilt? Kom dan naar één van de workshops en leer hoe je met vilt de prachtigste creaties kan maken. Hoewel het maken van vilt een eeuwenoude techniek is, heeft het de laatste jaren een enorme revival doorgemaakt. Terwijl vroeger het gebruiksaspect zeer belangrijk was, wordt er nu veel meer aandacht besteed aan de artistieke mogelijkheden van vilttechnieken.

Tijdens de cursus vilten maak je kennis met de uitgebreide mogelijkheden van vilt: van ornamenten tot sieraden en van mutsjes tot sjaals en tassen. Laat je in de cursus verrassen door uw eigen schitterende resultaten!

Kortom, wil je met vilt de mooiste dingen leren maken? Schrijf u dan snel in voor één van de workshops! (nieuwe data volgen)

Voor geen enkele workshop is enige voorkennis vereist.

Al het nodige materiaal wordt voorzien en is steeds in de prijs inbegrepen.


27.11.2020

Geometrische juwelen ism Boutique Bouton

Geometrische juwelen ism Boutique Bouton 

In deze workshop maak je onder begeleiding van Boutique Bouton je eigen geometrische juwelen.

Er is geen voorkennis nodig. De basistechnieken voor het maken van juwelen worden nauwkeurig uitgelegd en er worden verschillende uitgewerkte voorbeelden meegebracht ter inspiratie.
Je kiest zelf welke juwelen je zal maken. Laat je leiden door je creativiteit en de ruime keuze aan kralen, steentjes en juwelenonderdeeltjes.

Alle materiaal wordt voorzien en alles zit in de prijs inbegrepen.

Je gaat naar huis met 3 volledig afgewerkte juweeltjes naar keuze (halskettingen, armbandjes en stekertjes zijn ook mogelijk) (extra juweeltjes kunnen steeds gemaakt worden).

Prijs: 40 euro (inclusief al…

25.11.2020

Touwmanden naaien

Touwmanden naaien

Zelf touwmanden naaien! Ook voor beginners!
Manden in allerlei materialen en kleuren sieren momenteel mooie interieurzaken. Maar wist je dat je deze touwmanden die je op mooi gedecoreerde tafels terugvindt ook gemakkelijk zelf kan maken met koord en een naaimachine? Breng je naaimachine mee en naai zelf zo een broodmandje, bloempot of leuke-spullen-mand.

Prijs: 38 euro inclusief touw


Meer info www.hetvilthuis.be
Inschrijven via messenger of nele@hetvilthuis.be