post thumbnail
 

Vilthuis Workshops

Laat je inspireren en ga zelf aan de slag!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vilt? Kom dan naar één van de workshops en leer hoe je met vilt de prachtigste creaties kan maken. Hoewel het maken van vilt een eeuwenoude techniek is, heeft het de laatste jaren een enorme revival doorgemaakt. Terwijl vroeger het gebruiksaspect zeer belangrijk was, wordt er nu veel meer aandacht besteed aan de artistieke mogelijkheden van vilttechnieken.

Tijdens de cursus vilten maak je kennis met de uitgebreide mogelijkheden van vilt: van ornamenten tot sieraden en van mutsjes tot sjaals en tassen. Laat je in de cursus verrassen door uw eigen schitterende resultaten!

Kortom, wil je met vilt de mooiste dingen leren maken? Schrijf u dan snel in voor één van de workshops! (nieuwe data volgen)

Voor geen enkele workshop is enige voorkennis vereist.

Al het nodige materiaal wordt voorzien en is steeds in de prijs inbegrepen.


18.02.2020

Juwelen in hout

Maak hippe juweeltjes met houten kralen, een speels design en frisse kleuren en het lijkt wel alsof de lente nu al een beetje in het land is.
Geometrische vormen zien we al een tijdje terugkomen in hedendaagse accessoires en vormen een blijvende trend in de mode.
Door je eigen houten juweel qua kleur af te stemmen op je kledij geef je een persoonlijke touch aan je outfit.
Je gaat naar huis met 2 halskettingen en 1 paar oorbellen.
Prijs: 30 euro (inclusief materiaal)
Waar: het vilthuis - Steenweg op Asse 47 1540 Kokejane Inschrijven: Nele D'herde - 0486/42.67.80 (inschrijvingen zijn beperkt)